Borrelbootloosdrecht
luxe & sightseeing

INFORMATIE:Stap aan boord van de Borrelboot Loosdrecht en ontdek de prachtige omgeving van de Loosdrechtse plassen op een unieke manier tijdens de 3 uur durende vaartocht.

U wordt verwelkomd op de vaste opstapplaats aan de Oud-Loosdrechtsedijk door de schipper, die u onderweg zal vermaken met interessante weetjes over de omgeving.

Maar er is meer! Wilt u liever opstappen bij een andere locatie, dan is dat in overleg mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld opgehaald worden bij uw favoriete restaurant of hotel in Loosdrecht, om zo nog meer service te ervaren en uw vaartocht extra speciaal te maken.

Gedurende de tocht vaart u langs de groene oevers en prachtige huizen van de Loosdrechtse plassen. En aan boord van Borrelboot Loosdrecht kunt u genieten van een heerlijk assortiment hapjes en drankjes, waaronder de luxe Moët Chandon champagne.

De boot biedt plaats aan 12 personen en is uitgerust met een muziekinstallatie om de sfeer aan boord te verhogen. Bovendien is er een koelkast aanwezig om drankjes op de juiste temperatuur te houden. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en luxueuze vaartocht.

Wilt u met een grotere groep varen met Borrelboot Loosdrecht? Dat is mogelijk, Wij bieden namelijk maatwerkoplossingen en zo bieden wij dus ook mogelijkheden voor grotere groepen.

Ervaar de pracht van Loosdrecht vanaf het water en geniet van een unieke vaartocht met Borrelboot Loosdrecht!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram