Borrelbootloosdrecht
luxe & sightseeing

OVER ONS:Borrelboot Loosdrecht is ontstaan in 2021 uit de passie van een jonge ondernemer voor watersport en het verkennen van prachtige vaarwegen. Met een enorme liefde voor boten en een verlangen om anderen te laten genieten van de schoonheid van Loosdrecht, besloot deze ondernemer zijn eigen bedrijf op te richten.

De visie was om een luxe en elegante rondvaart te creëren die gasten de kans biedt om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving van Loosdrecht, terwijl ze genieten van heerlijke drankjes en hapjes. Het resultaat was een prachtige rondvaart die van alle gemakken was voorzien en die het perfecte platform bood om de omgeving te verkennen.

In 2022 werden de eerste vaartjes van Borrelboot Loosdrecht georganiseerd en de reacties van gasten waren fantastisch. Velen prezen de rondvaart om zijn comfort, luxe en prachtige uitzichten, terwijl anderen de persoonlijke service en aandacht voor detail prezen. Elk vaartje was uniek en op maat gemaakt om aan de wensen van de gasten te voldoen.

Gedurende het seizoen werden vele mooie vaartjes georganiseerd, waarbij gasten genoten van de prachtige omgeving, de zonsondergang en de rustige wateren van Loosdrecht. Sommige gasten genoten van een romantische avondcruise, terwijl anderen de boot gebruikten voor zakelijke bijeenkomsten en netwerkevenementen.

Borrelboot Loosdrecht heeft bewezen een uitstekende keuze te zijn voor wie op zoek is naar een unieke en luxueuze ervaring op de prachtige vaarwegen van Loosdrecht. Met zijn prachtige ontwerp, persoonlijke service en aandacht voor detail, biedt Borrelboot Loosdrecht een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen die er aan boord stapt


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram